استاندار مازندران:اعطای تسهیلات برای فعال کردن ۳۹۵ طرح راکد اقتصادی


استاندار مازندران در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری از اعطای تسهیلات برای فعال کردن ۳۹۵ طرح راکد اقتصادی خبر داد.
یوسف نوری در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری گفت: جلسه امروز با ۳ دستور آغاز شد، دستور اول پیرامون ۷۳ طرح اقتصادی بود که باید در مورد تغییر کاربری زمین آنها تصمیم گیری می‌شد، که قرار شد صرفه و صلاح اقتصادی آن بیشتر بررسی شود.
وی افزود: متقاضیان این طرح‌ها استعلام‌های ۱۳ گانه را هم گرفتند و فرآیند کمی طولانی شده که به زودی معاونت اقتصادی برای بررسی موضوع و رای پیرامون این طرح‌ها تشکیل جلسه خواهد داد.
استاندار مازندران گفت: ۴۵ طرح دیگر در کارگروه زیربنایی دریافت شده که آنها هم قرار است مطرح و نتیجه آنها به صاحبان طرح اعلام می‌شود.
نوری افزود: یکی از دلایلی که تصویب طرح‌ها زمان برده، این بود که در چارچوب سند آمایش سرزمینی نبوده اند.
وی در ادامه با بیان اینکه زنجیره ارزش دومین موضوعی بود که مورد بحث قرار گرفت، گفت: این موضوع هم به جلسه بعدی موکول شد تا هم زنجیره ارزش کشاورزی و هم زنجیره ارزش گردشگری با حضور مدیران تعاون روستایی و مدیران مربوطه بررسی شود.
استاندار مازندران افزود: فعال کردن طرح‌های راکد موضوع سومی بود که امروز مطرح شد، رایزنی‌ها انجام شده تا تسهیلات مورد نیاز پرداخت و ۳۹۵ طرح راکد فعال شود.

به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نوری گفت: یکی دیگر از مشکلاتی که الان با آن مواجه هستیم این است که بعضی‌ها مجوزی گرفتند، بابت مجوز زمین در اختیار آنها گذاشته شده، اما هیچ اقدامی برای اجرایی کردن طرح انجام نشده و حتی در بعضی موارد به قدری زمانبر شده که مجوز هم باطل شده، که تصمیم بر این شد این موارد به کمک قوه قضاییه پیگیری شود.

1403/07/15

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود