نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری:نیازمند بصیرت رسانه‌ای هستیم


نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: در کنار سواد رسانه‌ای نیاز به بصیرت رسانه‌ای است چراکه با وجود هوش مصنوعی سواد و بصیرت هوش مصنوعی لازم است.
آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در نشست بصیرتی نخبگان حوزوی با محوریت دفاع مقدس و تحولات منطقه، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: رهبر عزیزمان در پیام کوتاهی که به‌مناسبت عطرافشانی مزار شهدا فرستادند تاکید داشتند که یاد شهدا مانع از انحراف جامعه از مسیر درست انقلاب خواهد شد.
وی با بیان اینکه گره زدن خود با خدا مهمترین محور بصیرت است، گفت: اگر ارتباط با خدا ضعیف باشد آسیب‌ها می‌آید.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر لزوم گزارشِ باطن دفاع مقدس، ادامه داد: سرّ و باطن دفاع مقدس را حوزه می‌سازد، امام توانست این روحیات را تزریق کند و ۴هزار شهدای روحانیت داریم که رزمی رفتند.
این مسئول یادآور شد: مقام معظم رهبری در رابطه با خطر نفوذ فرهنگی هشدار دادند، عده‌ای در داخل کشور پرچم سبک زندگی غربی را بالا می‌برند.
وی ادامه داد: نخبگان جزو خواص امت و موتور پیشران جامعه هستند، وجودشان هم می تواند فرصت و هم تهدید باشد، اگر خائن و منحرف شوند کل جامعه را منحرف می‌کنند، خودشان در معرض خطر عظیم قرار دارند، هم خدا و هم شیطان خریدار نخبگان هستند، امروزه شیاطین به نخبگان کارت دعوت می‌دهند تا آن‌ها را در زمین خودشان بیاورند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از بلاغ، وی با بیان اینکه طلاب امانت خدا هستند، گفت: در کنار سواد رسانه‌ای نیاز به بصیرت رسانه‌ای هست، الان با وجود هوش مصنوعی سواد و بصیرت هوش مصنوعی لازم است، دشمن در آنجا شبکه‌ها و ترفندهایی دارد که اگر نشناسیم در دام دشمن خواهیم افتاد.

1403/07/08

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود