استاندار مازندران:وضعیت پسماند در شان استان مازندران نیست


استاندار مازندران در بررسی وضعیت پسماند استان، گفت: وضعیت پسماند در شان استان مازندران نیست.
یوسف نوری در نخستین جلسه «کارگروه راهبردی مدیریت پسماند» در سال جدید بعدازظهر یکشنبه، ۲۶ خرداد در سالن شهید رجایی استانداری مازندران برگزار شد، با یادآوری تاکید شهید ‌جمهور بر حل معضل پسماند استان اظهار کرد: امروز بازدید از سایت‌های دپو و تفکیک زباله و بررسی روند فعالیت آنها یکی از بخش‌های اصلی سفرهای شهرستانی ما است.
وی اعلام فراخوان جذب افراد و شرکت‌های فعال در مدیریت پسماند را یکی از راه‌های برون‌رفت از مشکلات پسماند استان دانست و افزود: مدیریت پسماند قابلیت برون‌سپاری دارد. عقد قراردادهای جداگانه توسط شهرداری‌ها با شرکت‌های مختلف در این حوزه، سبب چندگانگی در مدیریت می‌شود.
استاندار مازندران میزان پسماند مازندران را انبوه خواند و گفت: فراخوان لازم برای جذب افراد و گروه‌های دارای اهلیت به تسریع حل مشکل و مدیریت اصولی کمک می‌کند.
نوری به سگ‌گزیدگی اخیر و مرگ افراد در استان اشاره کرد و افزود: باید از روش‌های متفاوت و اثرگذار دنیا برای مدیریت مسائلی از این دست استفاده کنیم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا، وی تاکید کرد: تفکیک زباله از مبدا باید با همکاری نهادهای گوناگون در قالب روستا و شهر بدون زباله آموزش داده‌ شود.
استاندار مازندران افزود: از ظرفیت دانشجویان محیط‌زیست، مردم، سازمان‌های مردم‌نهاد محیط‌زیستی و دهیاران برای بازیافت و مدیریت پسماند استفاده کنیم.

1403/03/27

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود