معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران از فعالیت ۱۴ شرکت توزیع شیر خشک نوزادان در استان خبر داد و گفت: این اقلام بین ۳۳۰ داروخانه در استان برای عرضه توزیع می شود.
ابراهیم صالحیفر در نشست با نمایندگان داروخانههای استان مازندران با محوریت بررسی توزیع و عرضه شیرخشک در داروخانهها، اجرا و نظارت بر روند جدید عرضه شیر خشک که با حضور نمایندگانی از اداره کل بیمه سلامت و انجمن داروسازان استان تشکیل شد بر تغییر قیمت گذاری و نحوه عرضه شیر خشک در استان مازندران همزمان با سایر استانها تاکید کرد.
وی با بیان اینکه شیر خشک کالایی یارانه بوده اظهار داشت: سازمان غذا و دارو بر اساس تکالیف قانونی و نیز به استناد تصمیمات اخذ شده در جلسه ستاد تنظیم بازار، نسبت به جایگزینی ارز نیمایی به جای ارز ترجیحی در تأمین شیر خشک اقدام کرده و علیرغم افزایش قیمتی که در شیر خشک های عادی اتفاق خواهد افتاد میزان پرداختی مردم در صورت ارائه شناسنامه و شماره ملی شیرخوار تغییری نخواهد داشت.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: ۳۳۰ داروخانه استان در این طرح مشارکت دارند و مشکلی از جهت دسترسی مردم استان به داروخانههای عرضه کننده شیر خشک وجود ندارد.
دکتر صالحی فر با اشاره به محدودیت عرضه شیرخشک طی ماههای اخیر بر انسجام و نظم در اجرای این طرح تأکید کرد و گفت: سهمیه ماهانه هر نوزاد ۱۰ قوطی شیرخشک است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی با اشاره به فعالیت ۱۴ شرکت توزیع شیر خشک در استان بر نظارتها و ارزیابی تطابق موجودی فیزیکی با ثبت در سامانه شرکتها و تطابق موجودیها با میزان موجودی اعلام شده در سامانه تیتک تأکید کرد و افزود: هرگونه دپو شیرخشک در انبارهای شرکتهای توزیع ممنوع بوده و در نظارتهای میدانی قطعاً با آن برخورد خواهد شد.
1402/9/7