قفل صادرات مرکبات مازندران به هند باز شد

استاندار مازندران نیز با اشاره به اینکه با کشور هندوستان طی دو سال گذشته برای صادرات مرکبات به ویژه کیوی دچار مشکل اساسی شده بودیم، اظهار کرد: امسال با رعایت استانداردهای بهداشتی توانستیم جواز صادرات را بگیریم.
سید محمود حسینی پور با عنوان اینکه روزانه ۵۰۰ تن کیوی استان از طریق پایانه روماک گستر صادر می‌شود، گفت: متأسفانه برخی‌ها تلاش می‌کنند خارج از استانداردهای لازم کار صادرات را انجام دهند و این به باغات و صادرات استان صدمه می‌زنند.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی استانداردسازی و شناسنامه دارکردن باغات و رعایت استانداردها را سبب توسعه صادرات دانست و گفت: با توسعه صادرات نرخ محصول در داخل نیز ارتقا پیدا می‌کند.
در حال حاضر مازندران برای صادرات ۵۰۰ هزار تنی مرکبات گام برداشته که طی سال‌های گذشته این میزان بسیار اندک بود وبخش قابل توجهی از محصولات نیز در گمرکات دیگر استان‌ها ثبت می‌شد.

1402/8/14

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :