فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اجرای حمایت بیمه ای و قضایی از محیط بانان، گفت: هم اکنون برای محیط بان و جنگل بان قانون بکارگیری سلاح براساس ضوابط خاص تصویب شد.
جمشید محبت خانی با اشاره به لایحه حمایت از محیط بانان، اظهار کرد: لایحه حمایت بیمه ای و قضایی از محیط بانان دو سال گذشته در مجلس با رأی بالایی به تصویب رسید.
وی افزود: این لایحه پس از تصویب برای اجرا به دولت ابلاغ شده و هم اکنون در سازمان محیط زیست در حال اجرا است.
فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: براساس قانون سازمان حفاظت محیط زیست موظف است تا محیط بانان را در موضوعات مختلف مأموریتی بیمه کرده و حمایت مأموریتی انجام دهد که این موضوع از دو سال گذشته تاکنون کاملا انجام شده و همه محیط بانان زیر خدمات پوشش بیمه مسؤولیت، بیمه عمر و بیمه تکمیلی هستند.
محبت خانی ادامه داد: موضوع دیگر که در این قانون پیش بینی شده و خلأ آن احساس می شد همیاران محیط بان بودند که جان برکف و ایثارگرانه در موضوعات مختلف همانند اطفای حریق شرکت می کردند، در صورت بروز حادثه ردیف بودجه ای برای همیاران محیط بان نداشتیم تا در مواقع لزوم حمایت درمانی و جبران خسارت انجام شود.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، وی بیان کرد: در این قانون پیش بینی شده تا همیاران هم در مسائل مأموریتی از بیمه سازمان محیط زیست برخوردار شوند هرچند در این مدت برای حدود 10 نفر از همیاران محیط زیست که جان خود را از دست داده یا زخمی شدند جبران خسارت برابر قانون انجام شد.
1402/7/8