Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

راه‌اندازی یک واحد ۲۰ هزار قطعه‌ای پرورش کبک در آمل

مدیر جهاد کشاورزی آمل از بهره‌برداری و راه‌اندازی یک واحد ۲۰ هزار قطعه‌ای پرورش کبک در روستای امیرآباد بخش لاریجان این شهرستان خبر داد.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سید حسین اسلامی توضیح داد: این مجموعه دارای پنج سالن پرورش شامل ۳ سالن پرورش کبک پرواری و ۲ سالن مولد است.
وی اضافه کرد: این واحد از یک سالن جوجه کشی به ظرفیت ۶ هزار قطعه و یک سالن کشتارگاهی نیز برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل اظهار کرد: کبک از خانواده ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است و میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان پنج تا ۱۰ درصد بیشتر بوده و انواع اسید آمینه ضروری در آن به‌ وفور یافت می‌شود.
اسلامی گفت: به همین دلیل است که در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای بیماری‌هایی چون ضعف اعصاب، ناراحتی‌های روانی و بی‌خوابی مصرف این گوشت را توصیه می‌کنند، به‌دلیل چربی و کلسترول بسیار پایین از بروز بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری کرده و به‌دلیل غنی بودن از پتاسیم، مصرف به‌اندازه‌ آن برای افراد با فشار خون بالا مانعی ندارد، گوشت کبک می‌تواند نیاز بدن به فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد را تأمین کند و به تقویت حافظه و قوای جنسی بیفزاید و ضعف عمومی بدن را هم برطرف سازد.
مازندران با تولید سالانه حدود ۲۱۰ هزار تن گوشت سفید ۱۱درصد نیاز کشور را تامین می کند.18مهر98#صبح_آمل

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود