سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی محمودآباد:مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه‌خوار در اراضی شالیزاری محمودآباد اجرا شد


سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی محمودآباد از اجرای طرح مبارزه بیولوژیک با کِرم ساقه‌خوار در یک هزار و ۱۹۸ هکتار از شالیزارها و توزیع نهاده‌های پایش مگس میوه مدیترانه‌ای در هفت ایستگاه ردیابی شهرستان در نیمه نخست سال جاری خبر داد.
بهرام لطف‌اله‌نیا گفت: در راستای توسعه مدیریت تلفیقی آفات و کاهش مصرف سموم شیمیایی، عملیات مبارزه بیولوژیک علیه نسل‌های آفت کرم ساقه‌خوار برنج با رهاسازی عوامل مهار زیستی در سطح یک هزار و ۱۹۸ هکتار از شالیزارهای این شهرستان طی شش ماهه نخست سال انجام شد.
وی با اشاره به اهمیت پایش مستمر آفات قرنطینه‌ای افزود: برای ره‌گیری دقیق و جلوگیری از خسارت مگس میوه مدیترانه‌ای، اقلام و نهاده‌های تخصصی مبارزه شامل تله‌ها و فرمون‌های جلب‌کننده در هفت ایستگاه فعال ردیابی شهرستان در اختیار بهره‌برداران قرار گرفت تا کانون‌های آلودگی در سریع‌ترین زمان ممکن شناسایی و مهار شوند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی محمودآباد با تأکید بر لزوم صیانت از دسترنج کشاورزان تصریح کرد: حرکت به سمت روش‌های زیستی و پایش هدفمند در مزارع و باغات، گامی بنیادین در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، ارتقای امنیت غذایی و کاهش هزینه‌های تولید است.
به گزارش صبح محمودآباد و به نقل از محمودآباد آنلاین، لطف اله نیا تاکید کرد: حمایت همه‌جانبه از بهره‌برداران و تجهیز آنان به دانش و ابزارهای نوین مدیریت آفات، علاوه بر تولید محصول سالم و افزایش درآمد شالیکاران و باغداران، ضامن پایداری بخش کشاورزی در شهرستان خواهد بود.
23/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود