معاون پژوهشی دانشگاه مازندران:۶ نشریه علمی دانشگاه مازندران نمره «الف» وزارت علوم را دریافت کرد


معاون پژوهشی دانشگاه مازندران گفت: با تلاش های علمی استادان دانشگاه مازندران، ۶ نشریه علمی و پژوهشی دانشگاه معین استان موفق به کسب نمره« الف» از سوی وزارت علوم، تحقبقات و فناوری شد.
دکتر جمال قاسمی اظهار کرد: در شرایط کنونی دانشگاه مازندران دارای ۳۲ نشریه علمی است که از این تعداد، ۲ نشریه Journal of Genetic Resources با مدیر مسوولی و سردبیری دکتر اباصلت حسین‌زاده کلاگر در زمینه منابع ژنتیکی و نشریه Caspian Journal of Mathematical Sciences با مدیر مسوولی دکتر یحیی طالبی و سردبیری دکتر محسن علیمحمدی در زمینه علوم ریاضی، دارای رتبه بین‌المللی و نمایه اسکوپوس است.
وی تصریح کرد: تعداد ۲۰ نشریه نیز دارای رتبه از وزارت عتف و یا دارای نمایه در موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هستند که از این تعداد، ۵ نشریه دارای رتبه «الف»، ۱۳ نشریه دارای رتبه «ب» و ۲ نشریه دارای رتبه «ج» می‌باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه مازندران به کسب رتبه «الف» توسط ۶ نشریه دانشگاه مازندران در ارزیابی سال ۱۴۰۵ وزارت عتف اشاره کرد و افزود: از این میان، ۲ نشریه“Contributions of Science and Technology for Engineering” با مدیر مسوولی دکتر جمال قاسمی و سردبیری دکتر ابوالفضل رنجبر نوعی و نشریه «جامعه و محیط زیست» با مدیر مسوولی و سردبیری دکتر صادق صالحی برای نخستین بار موفق به کسب رتبه «الف» شدند.
قاسمی تصریح کرد: دو نشریه Journal of Genetic Resources با مدیر مسوولی و سردبیری دکتر اباصلت حسین‌زاده کلاگر در زمینه منابع ژنتیکی برای هفتمین سال متوالی و نشریه جامعه‌شناسی نهادهای اجتماعی با مدیر مسوولی دکتر حیدر جانعلی‌زاده و سردبیری دکتر اکبر علیوردی‌نیا در زمینه جامعه شناسی برای پنجمین سال متولی موفق به کسب رتبه «الف» شدند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی در پایان گفت: از سوی دیگر دو نشریه برنامه‌ریزی و توسعه گردشگری با مدیر مسئولی دکتر صادق صالحی و سردبیری دکتر همت‌الله رورده برای چهارمین سال متوالی و نشریه حقوق تطبیقی با مدیرمسوولی دکتر سیدحسن حسینی مقدم و سردبیری دکتر حمید ابهری برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه «الف» شدند.
19/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود