مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران:پایلوت بیمه تکمیلی صنعت ساختمان در مازندران آغاز شد


با سقف پوشش 1.5 میلیارد تومان اجرای فاز پایلوت طرح بیمه تکمیلی صنعت ساختمان در مازندران در دستور کار قرار گرفت
مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران، از آغاز اجرای فاز آزمایشی (پایلوت) طرح بیمه تکمیلی صنعت ساختمان در این استان خبر داد و اظهار داشت: این طرح با هدف گسترش پوشش بیمه‌ای در برابر حوادث و ارائه خدمات اسکان و اثاثیه به مددجویان، با همکاری صندوق بیمه حوادث و بهره‌گیری از تخفیف‌های گروهی در حال اجراست.
حسینعلی محمدی شیرکلائی، با اشاره به ایجاد ظرفیت‌های جدید در تعهدات صندوق بیمه حوادث افزود: با تدبیر و پیگیری‌های مستمر، برای نخستین‌بار در کشور ظرفیت‌های جدیدی در زمینه تعهدات این صندوق ایجاد شده و در پی مکاتبات و هماهنگی‌های انجام‌شده، فاز پایلوت طرح بیمه تکمیلی صنعت ساختمان در مازندران آغاز شده است.
وی با تشریح اهداف این طرح بیان کرد: این سازوکار با هدف حمایت از مددجویان و جبران بخشی از خسارت‌های ناشی از حوادث و با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی طراحی و اجرایی شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران، ادامه داد: بر اساس این طرح، مددجویان با پرداخت حق بیمه‌ای اندک می‌توانند از پوشش‌های گسترده بیمه‌ای برخوردار شوند؛ پوشش‌هایی که در صورت وقوع حوادث، هزینه‌های مربوط به اسکان و اثاثیه را نیز شامل می‌شود.
محمدی شیرکلائی با اشاره به تفاوت این طرح با پوشش‌های بیمه‌ای گذشته گفت: پیش از این، بخش قابل توجهی از پوشش‌های بیمه‌ای به ابنیه و سازه‌ها محدود می‌شد، اما در قالب این طرح، امکان استفاده از پوشش‌های تکمیلی برای طیف گسترده‌تری از مخاطرات فراهم شده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از تسنیم، وی، همچنین از پیش‌بینی تخفیف‌های ویژه برای پوشش‌های گروهی خبر داد و تصریح کرد: بر اساس توافقات انجام‌شده، برای گروه‌های پنج تا هفت هزار واحدی، 20 درصد تخفیف و برای گروه‌های هفت تا 10 هزار واحدی، 40 درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.
12/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود