رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال مازندران:واگذاری۳۴۶ زمین در مازندران تعیین تکلیف شد


رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال مازندران بر تعیین تکلیف ۳۴۶ واگذاری زمین و بازگشت اراضی راکد به چرخه سرمایه‌گذاری تأکید کرد.
عباس پوریانی در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال گفت: برخی افراد زمین‌هایی را از شهرک‌های صنعتی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال دریافت کردند، اما به تعهدات قراردادی خود عمل نکردند و در مواردی نیز از این اراضی سوءاستفاده یا آنها را در مسیری غیر از موضوع قرارداد واگذار کردند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی اظهار داشت: ۳۴۶ مورد از این واگذاری‌ها به دلیل اجرا نشدن طرح یا عمل نکردن به مفاد قرارداد، مشمول تعیین تکلیف و فسخ قرارداد شده‌اند.
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: مازندران با کمبود شدید اراضی مواجه است و از سوی دیگر افراد زیادی علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در استان هستند؛ بنابراین اراضی واگذار شده باید در مسیر هدف تعیین‌شده مورد استفاده قرار گیرد.
8/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود