مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری:۲ قرق بان و ۲ نگهبان متخلف دستگیرو بازداشت شدند


۲ قرق بان و ۲ نگهبان متخلف به جرم تبانی با قاچاقچیان چوب در قطع و حمل چوب آلات جنگلی دستگیر شدند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری گفت: در راستای حفظ و حراست از انفال و برخورد جدی با متخلفان و متجاوزان به عرصه‌های منابع طبیعی و بر اساس گزارش مردمی در یک جلسه ملاقات عمومی مبنی بر تخلف چند نگهبان و قرق بان در یکی از شرکت‌های حفاظتی طرف قرارداد با این اداره کل، دستور لازم در خصوص صحت و سقم موضوع صادر شد.
علی باقری جامخانه با بیان اینکه اقدامات قانونی برای بررسی و پیگیری این موضوع در اسرع وقت در دستور کار ماموران منابع طبیعی قرار گرفت، افزود: فرماندهی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، با پایش یک ماهه نیرو‌های حفاظتی و بهره گیری از ابزار‌های اطلاعاتی و رصد و کنترل نامحسوس افراد مظنون در یکی از شرکت‌های حفاظتی، باند سازمان یافته متخلف را شناسایی کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ وی ادامه داد: ۲ قرق بان و ۲ نگهبان همزمان در حال ارتکاب جرم تبانی با قاچاقچیان چوب در قطع و حمل چوب آلات جنگلی توسط فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، دستگیر و برای طی مراحل قضایی و قانونی بازداشت و روانه زندان شدند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری با بیان اینکه از تمامی نیرو‌های متعهد منابع طبیعی و قرق بانان و نگهبانان مسئولیت پذیر حمایت خواهیم کرد، گفت: همان طور که بار‌ها هشدار داده شد در برخورد با متخلفان حوزه منابع طبیعی با هیچ فردی تعارف نداریم و برابر با قانون به شدت با آنان برخورد خواهد شد.
11/9/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود