فرمانده سپاه آمل اعلام کرد:کشف مواد مخدر و سلاح سرد در عملیات ایست بازرسی بسیج آمل


فرمانده سپاه آمل گفت: بسیج این شهرستان در قالب اجرای طرح‌های امنیتی-پیشگیرانه، مقادیر قابل‌توجهی از مواد مخدر، مشروبات الکلی غیرمجاز و سلاح‌های سرد را در عملیات گسترده ایست و بازرسی کشف و ضبط کرد.
سرهنگ عابدین داغمه‌چی با اشاره به اهمیت راهبردی و امنیتی این عملیات موفق، از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر، فداکارانه و شبانه‌روزی کلیه اعضای مجموعه عملیاتی ناحیه، حوزه‌های مختلف مقاومت و نیز گردان‌های تخصصی امنیتی بسیج قدردانی و تشکر به عمل آورد.
وی اظهار داشت: برپایی مستمر و برنامه‌ریزی شده تورهای ایست و بازرسی هدفمند و نیز گشت‌های ترکیبی و پویای رضویون، با اهدافی بلندمدت از جمله ارتقای شاخص‌های امنیت پایدار و همه‌جانبه، حفظ و صیانت از آسایش خاطر شهروندان محترم و نیز ناامن‌سازی کامل عرصه برای مجرمان، بزهکاران و کلیه عناصر تهدیدکننده نظم و امنیت عمومی منطقه انجام پذیرفته است.
فرمانده سپاه آمل با تأکید بر نقش بی‌بدیل، محوری و پیشگام نیروی مردمی بسیج در تأمین و حفظ امنیت ملی و محلی در سطوح مختلف، افزود: بسیج به عنوان یک نهاد انقلابی و مردمی، همواره و در همه عرصه‌های حساس و تعیین‌کننده، حافظ راستین منافع و مصالح عالیه شهروندان و آحاد جامعه بوده و هست و اینک نیز با اجرای دقیق، سازمان‌یافته و هوشمندانه چنین عملیات‌های گسترده‌ای، عزم راسخ و پولادین خود را برای مقابله فعال و بی‌امان با هرگونه تهدید علیه امنیت عمومی جامعه و نیز مبارزه قاطع با مظاهر فساد اجتماعی و اقتصادی به نمایش می‌گذارد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل ازبلاغ، سرهنگ داغمه‌چی فیروزجایی در خاتمه با اشاره به پیگیری‌های قضائی فوری و همه‌جانبه صورت گرفته پیرو این عملیات، خاطرنشان کرد: تمامی متهمان دستگیر شده در جریان این عملیات ضابطین بسیج، بلافاصله پس از کشف و ضبط موارد مذکور و تکمیل اولیه پرونده، جهت سیر مراحل قانونی و انجام رسیدگی‌های قضائی لازم و صدور حکم متناسب، به مراجع ذی‌صلاح قضائی تحویل داده شده‌اند.
10/8/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود