شهردارآمل خبر داد:۲ طرح خدماتی و ورزشی شهرداری آمل در روزملی آتش نشانی بهره برداری شد


همزمان با روز ملی آتش نشانی و ایمنی، دو طرح خدماتی و ورزشی شهرداری آمل در سازمان آتش نشانی این شهر به بهره برداری رسید.
این طرح‌ها شامل، مرکزفرماندهی عملیات و سالن ورزشی بدن سازی دو طرحی بوده که با حضور رییس و اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان افتتاح شد.
شهردار آمل در آیین بهره برداری از این طرح‌ها گفت: مرکز فرماندهی عملیات مجهزترین مراکز در میان آتش نشانی های منطقه محسوب می شود که با بهره گیری از دوربین‌های ترافیکی سطح شهر امکان هدایت سریع تر خودروهای عملیاتی را فراهم می کند.
علی داودی همچنین از بازسازی و تجهیز سالن بدن سازی سازمان آتش نشانی خبر داد و افزود: سالن بدن سازی سازمان آتش نشانی شهرداری آمل، پس از سال‌ها بلااستفاده بودن برای حفظ آمادگی جمسانی وتقویت روحیه نشاط و شادابی تیم‌های امدادی و عملیاتی، با تجهیزات و امکانات جدید و کامل بهسازی، نوسازی و بهره برداری شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی به هزینه 30 میلیارد ریالی اجرای این دو طرح اشاره کرد و گفت: در مجموع برای این دو طرح حدود ۳۰ میلیارد ریال از محل شهرداری آمل هزینه شده است و رویکرد مجموعه شهرداری و حوزه مدیریت شهری این است که هزینه کرد در ساختار آتش‌نشانی و مباحث لجستیکی این سازمان، سرمایه گذاری برای امنیت و آسایش شهروندان است.
شهردارآمل، یادآور شد: آتش‌نشانی آمل در سطح بسیار مناسبی در سطح استان قرار دارد و به جهت همدلی و هم افزایی و نیروی جوانی که در این مجموعه وجود دارد، در مدیریت فعلی این سازمان، تحول مناسبی رخ داده است و امیدواریم همچنان این تحولات مثبت تداوم یابد.
رییس شورای اسلامی شهر آمل نیز در این مراسم با اشاره به روز ملی ایمنی و آتش‌نشانی، ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی آتش نشانان گفت: راه‌اندازی باشگاه ورزشی در محدوده سازمان آتش نشانی یک ضرورت برای حفظ آمادگی روحی و جسمی آتش‌نشانان بود که امروز به بهره‌برداری رسید.
حسن مجیدی کیا، مرکز پایش تصویری و عملیات آتش‌نشانی آمل را طرحی ویژه و افتخارآمیز دانست و افزود: شهر آمل از جمله شهر‌هایی است که به موضوع ایمنی و آمادگی در برابر حوادث توجه ویژه دارد و امروز به‌عنوان یکی از شهرهای پیشرو در این زمینه شناخته می‌شود.
وی در پایان یادآورشد، مدیریت شهری آمل، همواره حمایت از آتش‌نشانان و تأمین تجهیزات مورد نیاز این سازمان را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.
8/7/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود