پروژه بزرگ هنرستان تربیت بدنی در آمل کامل شد

مدیر آموزش و پرورش آمل گفت هنرستان تربیت بدنی به عنوان پروژه بزرگ ملی در دست ساخت است و پیشرفت آن به ۱۰۰ درصد رسید.
حجت‌الاسلام محمدعلی ابراهیم‌زاده با اشاره به ابعاد مختلف پروژه مهر، اظهار کرد: این طرح، تمامی ارکان نظام آموزش و پرورش را در بر می‌گیرد؛ از مرمت و شاداب‌سازی مدارس گرفته تا تجهیز فضاها و ساماندهی نیروی انسانی. تمام برنامه‌های آموزش و پرورش با محوریت پروژه مهر از اردیبهشت‌ماه آغاز شده و هم‌اکنون نیز با بازدیدهای میدانی در حال پیگیری و اجراست.
وی با اشاره به پوشش کامل مدارس دولتی، غیردولتی و پیش‌دبستانی در این طرح افزود: حدود ۴۴۵ مدرسه در سطح شهرستان آمل باید در اجرای پروژه مهر مشارکت داشته باشند. حتی مراکز پیش‌دبستانی نیز در قالب کارگروه ویژه وارد فرآیند آماده‌سازی و سازماندهی شده‌اند.
مدیر آموزش و پرورش آمل ادامه داد: پروژه مدرسه روستای رز که با حدود ۸۰ درصد مشارکت مردم، خیرین و منابع دولتی در حال ساخت است. در صورت همراهی بیشتر نوسازی، این مدرسه تا مهر آماده بهره‌برداری خواهد بود. همچنین پروژه مدرسه روستای اوجی‌آباد که با مشارکت یک خیر آغاز شد، پس از چند سال وقفه، دوباره فعال شده و اکنون با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد در حال اجراست.
ابراهیم‌زاده به دو پروژه خیّرساز دیگر نیز اشاره کرد: مدرسه سه‌کلاسه روستای ورامده که در مراحل پایانی پیکربندی قرار دارد و هدف‌گذاری شده تا در هفته دولت افتتاح شود. همچنین، در روستای حاجی کلاً دابو نیز همان خیر، ساخت مدرسه‌ای دیگر را آغاز کرده که به‌صورت موازی در حال اجراست.
وی با اشاره به یکی از پروژه‌های تخریبی مهم شهرستان گفت: مدرسه امام حسین (ع) با تخصیص حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار استانی و ملی، آماده آغاز عملیات اجرایی است. در حال حاضر، جلساتی برای جذب خیّری که بتواند ۵۰ درصد از هزینه‌ها را تقبل کند، در حال برگزاری است تا بتوان این پروژه را نیز وارد فاز ساخت کرد.
رئیس آموزش و پرورش آمل در ادامه از اجرای پروژه‌ای بزرگ در سطح ملی خبر داد و گفت: هنرستان تربیت‌بدنی که هم‌اکنون در حال ساخت است، یکی از ابرپروژه‌های آموزش و پرورش کشور محسوب می‌شود. این پروژه با پیشرفت صد درصدی در بخش سازه، به‌عنوان یک فضای کاملاً تخصصی در حال تکمیل است. چند روز پیش نیز مدیرکل آموزش و پرورش استان، از این پروژه بازدید کرد و روند آن را مطلوب ارزیابی کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، ابراهیم‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: هدف پروژه مهر، ایجاد آمادگی کامل برای آغاز سال تحصیلی جدید، تحقق عدالت آموزشی و فراهم‌سازی محیطی ایمن، بانشاط و استاندارد برای دانش‌آموزان است. مشارکت خیرین، دستگاه‌های اجرایی و مردم در کنار تلاش همکاران آموزش و پرورش، نویدبخش آغاز سالی موفق و باکیفیت در مهر ۱۴۰۴ خواهد بود.
14/4/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود