رئیس کل دادگستری مازندران:بانک اطلاعات سرمایه گذاران در مازندران ایجاد می شود


رئیس کل دادگستری مازندران در حاشیه نشست ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: در راستای دستورالعمل قوه قضاییه، بانک اطلاعات به منظور شناسایی و حمایت از شرکتهای سرمایه‌گذاری در استان در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران تشکیل می شود وسرمایه گذاران می توانند مشکلات خود را برای طرح در جلسات ستاد به دبیرخانه ارسال کنند.
عباس پوریانی افزود: جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی استان از جلسات مهم واثرگذار می باشد که خروجی و نتیجه آن ملموس و در راستای رفع موانع تولید است.
وی ادامه داد: مشکلات و موانع 5 واحد تولیدی، اقتصادی وگردشگری در جلسه امروز بررسی و دستورات لازم در جهت رفع موانع پیش روی این واحد‌ها صادر شد.
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: ‌در نشست امروز با تعامل، هماهنگی و بررسی دقیق مصوب شد یک واحد تولیدی آب معدنی در بلده نور که سالها به دلایل مختلف غیر فعال شده بود به ادامه فعالیت بپردازد.
پوریانی افزود: در راستای حمایت از تولید کنندگان، بازدیدهایی از واحدهای تولیدی سراسر استان صورت می‌گیرد تا مشکلات، از نزدیک احصاء و پس از بررسی نسبت به رفع موانع اقدام شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی بر اجرای منویات مقام معظم رهبری در راستای تحقق شعار سال تأکید کرد و گفت: دادگستری استان مازندران نسبت به حمایت از سرمایه گذاری ها به دور از سخت گیری های بی مورد اهتمام خواهد داشت و امیدواریم همه مدیران و مسئولان استان در جهت تقویت اشتغال، جذب سرمایه‌گذاری و به تبع آن کاهش بیکاری، تلاش مضاعف داشته باشند.
19/3/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود