مدیر عامل انجمن اهداءکنندگان عضو مازندران ترویج فرهنگ اهدای عضو را یک وظیفه عمومی در یاری رسانی و نجات جان همنوعان نیازمند به عضو اعلام کرد و گفت: با فعالیت این انجمن از سال ۱۳۸۵ تاکنون ۴۴۲جانبخش در استان مازندران برای نجات همنوعان نیازمند اهدای عضو کردند که ۱۱۸ جانبخش مربوط به دانشگاه علوم پزشکی بابل و ۳۳۵ جانبخش مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مازندران هستند.
محمد مصطفی قربانی با قدردانی از استقبال داوطلبان هم استانی و ثبت نام و دریافت کارت اهدای عضو آنها اظهار امیدواری کرد: با همکاری نمایندگان مجلس به زودی مرکز تخصصی جدا سازی و پیوند اعضای بدن در مازندران راه اندازی خواهد شد.
وی، مازندران را جزء سه استان برتر کشور و ایران را حائز رتبه نخست اهدای عضو در آسیا اعلام کرد.
نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس با اشاره به شرایط ویژه مازندران از آمادگی منتخبان مردم استان در مجلس برای تحقق مطالبه اهدا کنندگان عضو در استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیمای مازندران، عباسی افزود: با طرح این پیشنهاد در کمیسیون بهداشت و درمان و پیگیری آن در مجمع نمایندگان استان و فراکسیون نمایندگان شمال مصمم خواهیم بود برای سهل الوصول شدن شرایط اهدای عضو مرگ مغزی و دریافت بیماران و همنوعان نیازمند، مرکز تخصصی جداسازی و پیوند اعضا در مازندران ایجاد و راه اندازی شود.
12/3/1404
