زمین چمن مصنوعی دبستان شهدای کمدره دشت سر آمل به بهره‌برداری رسید

زمین چمن مصنوعی دبستان شهدای کمدره دشت سر با مساحت ۵۱۰ متر مربع و هزینه‌ای بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.
به مناسبت نیمه شعبان، با همکاری نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و بخشداری دشت سر، زمین چمن مصنوعی دبستان شهدای کمدره با مساحت ۵۱۰ متر مربع و هزینه ۳۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.
راحله جعفرزاده، مدیر دبستان شهدای کمدره، اعلام کرد هزینه زیرسازی و فنس چمن مصنوعی از اعتبارات دولتی آموزش و پرورش تأمین شده است.
ابراهیم زاده، مدیر آموزش و پرورش آمل، نیز در آیین افتتاح این زمین ورزشی اشاره کرد که چشم‌انداز آموزش و پرورش، هوشمندسازی کلاس‌های درس و ایجاد فضا‌های ورزشی است.
به گزارش پایگاه خبری صبح امل نیوز و به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مازندران،این طرح‌ها در راستای سند تحول بنیادین در مدارس و با اجرای طرح‌های مثل طرح شهید حاج قاسم سلیمانی دنبال می‌شوند و سیاست‌های آموزش و پرورش بر افزایش تعداد زمین‌های ورزشی و بهبود کیفیت مدارس دولتی متمرکز است.
25/11/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود