مدیر جهاد کشاورزی آمل خبر داد:هشت فقره تغییر کاربری غیر مجاز در آمل قلع و قمع شد


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از قلع و قمع هشت فقره تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی بخش دشت سر این شهرستان خبر داد.
مهرداد فولاد گفت: بدنبال صدور دستور‌‌ دادستان شهرستان، اکیپ اجرای احکام‌ قضایی شامل همکاران واحدحقوقی، گشت 131 مدیریت‌ جهاد‌ کشاورزی شهرستان‌، رئیس‌ و کارشناس اراضی مرکز‌‌‌ جهاد‌ کشاورزی دشت‌سر با همراهی عوامل انتظامی پاسگاه دابودشت ضمن حضور در روستاهای مزرس و شهنه‌کلا اقدام به‌ قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب روستاهای مذکور کردند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی افزود: با کسب دستور قضایی، 8 مورد تغییر کاربری غیر مجاز شامل 28 پلاک تفکیکی و دیوارکشی در قالب تبصره 2 ماده 10 قلع و قمع و بیش از 14 هزار متر‌مربع از این اراضی به گردش کار کشاورزی بازگشت.
مدیر جهاد کشاورزی آمل با بیان اینکه مدیریت جهاد کشاورزی آمل با تمام قدرت و توان در راه حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی ایستاده به افرادی که قصد احداث بنا یا هرگونه تغییر کاربری دارند توصیه کرد بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به ساخت و ساز نکنند.
16/10/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود