رییس دانشگاه شمال آمل:آثار محققان ۷ کشور به همایش بین المللی طالب آملی ارسال شد

‌‌
۶۰ مقاله ازمحققان ۷ کشور به همایش بین المللی طالب آملی ارسال شد.
‌‌رییس دانشگاه شمال آمل با اشاره به برگزاری نخستین همایش بین المللی طالب آملی در این شهرستان، از دریافت ۶۰ مقاله از محققان وصاحبنظران ۷ کشور به دبیرخانه این همایش بین المللی خبر داد.
حسین رنجبر گفت: تاکنون محققان واندیشمندانی از کشور‌های ایران، تاجیکستان، ازبکستان، هند، پاکستان، ترکیه وافغانستان به این همایش بین المللی مقاله ارسال کردند.
وی افزود: همایش بین المللی طالب آملی روز‌های سه شنبه وچهارشنبه ۱۵ و ۱۶ آبان به همت شورای اسلامی شهر وشهرداری آمل و با همکاری دانشگاه مازندران و اداره میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری ودانشگاه شمال آمل برگزار می‌شود.
رییس دانشگاه شمال آمل، با بیان اینکه در دو روز از زمان برگزاری همایش بین المللی طالب آملی روزنخست این همایش در روز سه شنبه ۱۵ آبان به میزبانی دانشگاه شمال آمل برگزار می‌شود، تصریح کرد: در این همایش علاوه بر حضور سفرا و رایزنان فرهنگی کشور‌های هند، پاکستان، ترکیه، تاحیکستان و همچنین اساتید بزرگ ادبیات از کشور‌های هند، تاجیکستان، ترکیه، بنگلادش، افغانستان و پاکستان حضور خواهند داشت.
دکتر رنجبر اضافه کرد: همچنین دکتر حدادعادل رئیس فرهنگستان ادب فارسی، دکتر ربانی مدیرکل مرکز ارتباطات اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر شکراللهی از اساتید بزرگ ادبیات و هنر خوشنویسی وچند استاد دیگردانشگاه سخنرانی خواهند کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مازندران، وی با اشاره به اینکه روز دوم همایش بین المللی طالب آملی نیز در سالن بزرگ همایش اریکه آریایی آمل برگزار خواهد شد، تصریح کرد: گروه های فرهنگی وهنری درقالب شعر وموسیقی وبرنامه های دیگر این حوزه اجرا خواهند داشت.
رییس دانشگاه شمال آمل، برگزاری این همایش را در راستای مسوولیت اجتماعی دانشگاه و پاسداشت شعر وادب وفرهنگ فارسی در حوزه تمدنی فارسی ونیز شناسایی دانشمندان و شعرا به نسل جدید از جمله طالب املی اعلام کرد.

1403/08/12

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود