معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران:پایش ثبت سطوح کشت پاییزه در مازندران آغاز شد


طرح پایش و راستی آزمایی ثبت سطوح کشت پاییزه در سامانه پهنه بندی در مازندران آغاز شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به برنامه ریزی برای کشت پاییزه در استان، بر ضرورت هماهنگی همه نهاد‌های اجرایی و ستادی برای عبور موفق از فصل زراعی پیشرو و تحقق امنیت غذایی تأکید کرد و از تأمین نهاده‌های مورد نیاز شامل بذور گواهی شده گندم، جو و کلزا و انواع کود‌های شیمیایی برای سال زراعی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ خبر داد.
هادی باقری به بررسی دقیق الگو‌های پیشیابی هواشناسی در بازه‌های کوتاه، میان و بلندمدت، با تمرکز ویژه بر پدیده اقلیمی ال نینو و تأثیر آن بر شرایط کشت اشاره کرد و افزود: با توجه به وضعیت منابع آبی استان و راهکار‌های مدیریت بهینه مصرف آب در مزارع، باید از بارندگی‌های به موقع بیشترین بهره را بریا کشت پاییزه برد.
وی با اشاره به اجرای بند «خ» ماده ۷۱ قانون برنامه پنج ساله هفتم، بر لزوم ایجاد نظام رهگیری و ردیابی، بسته بندی و شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی برای ارتقای سلامت و کیفیت تولیدات و تضمین امنیت غذایی تأکید کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: تهیه و تدارک بذور گواهی شده گندم، جو و کلزا و همچنین تأمین انواع کود‌های شیمیایی مورد نیاز، به عنوان زیربنایی‌ترین اقدامات برای دستیابی به عملکرد مطلوب در سال زراعی به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.
باقری از آغاز بازدید و بررسی ثبت سطوح کشت پاییزه در سامانه پهنه بندی در شهرستان‌های استان خبر داد و گفت: گروه‌های بازرسی فنی استان شامل حوزه‌های زراعت، بازرسی، حراست و ترویج استان همراه با کارشناسان تولیدات گیاهی شهرستان‌ها از مراکز بازدید می‌کنند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، وی از اهداف این بازدید در آغاز سال جدید زراعی را راستی‌آزمایی اطلاعات ثبت‌شده در سامانه پهنه‌بندی، ضرورت ثبت دقیق نقاط UTM و مزارع منطبق با عرصه واقعی برشمرد و افزود: مشکلات مراکز در زمینه ثبت و تکمیل اطلاعات سامانه‌ای، بررسی و پیگیری خواهد شد.
7/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود