مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران:طوفان 138 میلیارد به شبکه توزیع برق مازندران خسارت زد


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران، با اشاره به آثار این سامانه بارشی در استان اظهار داشت: بارش شدید باران و وزش باد از صبح سه‌شنبه در نقاط مختلف مازندران موجب بروز حوادث و آسیب به بخش‌هایی از شبکه توزیع برق شد.
سیدکاظم حسینی کارنامی، اظهار داشت: با بروز نخستین آثار حادثه، نیروهای عملیاتی شرکت در نقاط مختلف استان حضور یافتند و عملیات رفع آسیب‌های ایجادشده و بازگرداندن شبکه به وضعیت پایدار را در دستور کار قرار دادند.
وی با تشریح بخشی از اقدامات انجام‌شده در جریان عملیات امدادی و فنی عنوان کرد: در این عملیات، 78 دستگاه پست هوایی، 330 کیلومتر از شبکه فشار متوسط و 580 کیلومتر از شبکه فشار ضعیف اصلاح شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران ادامه داد: همچنین 75 پایه فشار متوسط و 130 پایه فشار ضعیف که در جریان این حوادث آسیب دیده بودند، تعویض شدند تا پایداری شبکه در مناطق مختلف استان دوباره برقرار شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از تسنیم، حسینی کارنامی با اشاره به خطرات ناشی از سقوط درختان و درگیری شاخ و برگ با شبکه برق خاطرنشان کرد: در جریان عملیات، 930 مورد شاخه‌زنی و قطع درختان درگیر با شبکه انجام شد و 260 مورد نیز برای تثبیت اشیای اضافی موجود در محدوده شبکه به اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه گستردگی حادثه نیازمند بسیج ظرفیت‌های عملیاتی در نقاط مختلف استان بود، گفت: در مجموع 180 اکیپ عملیاتی برای رفع آثار حادثه و انجام اقدامات فنی در نقاط مختلف مازندران فعالیت کردند.
21/6/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود