سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور:توزیع بیش از 2 هزار کیلوگرم آرد بین ۵۴ خانوار دامدار عشایری نور


سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور، از توزیع ۲ هزار و ۸۴۰ کیلوگرم آرد سهمیه‌ای در ماه خرداد بین ۵۴ خانوار دامدار عشایری این شهرستان به منظور اقدام حمایتی و تأمین نیاز غذایی خبر داد.
غفاری با اعلام این خبر، توزیع ۲ هزار و ۸۴۰ کیلوگرم آرد در ماه خرداد را نشان از توجه ویژه به جامعه عشایری دانست و گفت: عشایر، قشری مولد و زحمتکش هستند که نقش مهمی در تولید و اقتصاد منطقه ایفا می‌کنند. توزیع این آرد سهمیه‌ای، گامی کوچک در جهت حمایت از این عزیزان و تأمین بخشی از نیازهای اساسی آن‌ها است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز،وی افزود: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور، در تلاش است تا با ارائه خدمات و حمایت‌های بیشتر، زمینه را برای رونق تولید و بهبود وضعیت معیشتی عشایر فراهم کند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور، در پایان گفت: این اقدام در راستای سیاست‌های حمایتی دولت از اقشار آسیب‌پذیر و جوامع روستایی و عشایری صورت گرفته است.
18/4/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود