سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور:جهش ۱۵ درصدی در تولید شیر دامداری‌ها با برداشت ۶ هزار تن علوفه ارگانیک در نور


سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور از برداشت ۶ هزار تن علوفه ارگانیک از ۱۵۰۰ هکتار اراضی این شهرستان و جهش ۱۵ درصدی در تولید شیر دامداری‌ها خبر داد.
غفاری از برداشت ۶ هزار تن علوفه ارگانیک از ۱۵۰۰ هکتار اراضی این شهرستان و جهش ۱۵ درصدی در تولید شیر دامداری‌ها خبر داد و گفت: برداشت چین اول علوفه شامل اسپرس و یونجه در بخش بلده آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود با توجه به کیفیت بالای علوفه تولیدی، نیاز دامداران منطقه به طور قابل توجهی تامین شود.
وی با اشاره به اهمیت تولید علوفه در تأمین خوراک دام، افزود: ارزش غذایی این محصولات در فرآیند تولید گوشت و تأمین مایحتاج دامداران بسیار حائز اهمیت بوده و پیش‌بینی می‌شود به‌طور متوسط چهار تن علوفه در هر هکتار برداشت شود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور همچنین با بیان اینکه محصولات تولیدی کاملاً ارگانیک هستند، گفت: استفاده از این علوفه در تغذیه دام‌های سنگین می‌تواند تا ۱۵ درصد در تولید شیر مؤثر باشد.
بخش بلده شهرستان نور، با دارا بودن یک هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی زیر کشت علوفه، نقش مهمی در تأمین خوراک دام منطقه ایفا می‌کند و برداشت این محصولات، گامی مهم در راستای خودکفایی در تولید علوفه و حمایت از دامداران محسوب می‌شود.
17/4/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود