دادستان مرکز مازندران:نظارت‌ها بر بازار مازندران تشدید می شود


دادستان مرکز مازندران از تداوم و تشدید برنامه هفتگی نظارت‌های مشترک بر بازار خبر داد و تأکید کرد: با هرگونه تخلف از جمله احتکار، کم‌فروشی و گران‌فروشی برخورد قانونی قاطع صورت خواهد گرفت.
علی‌اکبر عالیشاه سوادکوهی گفت: با توجه به شرایط خاص کشور در این مقطع، لازم است طرح‌های بازرسی و نظارتی بر بازار با جدیت بیشتری دنبال شود و در همین راستا نظارت‌های مشترک دستگاه‌های اجرایی، نظارتی، امنیتی و قضایی در سطح استان تشدید شده است.
وی با اشاره به همراهی مطلوب اصناف و بازاریان استان در تأمین و توزیع مایحتاج ضروری مردم افزود: بیشتر بازاریان و کسبه مازندران در طول این مدت با دولت و ملت همراهی داشته‌اند، اما در همه شرایط افرادی فرصت‌طلب نیز وجود دارند که با اقداماتی نظیر کم‌فروشی، احتکار و گران‌فروشی به دنبال منافع شخصی و خارج از عرف قانونی و غیرشرعی هستند که این اقدامات مورد رصد دستگاه‌های نظارتی قرار دارد و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
دادستان مرکز استان با بیان اینکه همکاری‌های بسیار خوبی میان دستگاه‌های مرتبط شکل گرفته است، گفت: تلاش مجموعه‌های اجرایی، از استانداری گرفته تا دستگاه‌های اجرایی، نظارتی، انتظامی و قضایی، بر رفع سریع مشکلات بازار و برخورد با محتکران و گران‌فروشان متمرکز است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، عالیشاه سوادکوهی ادامه داد: بنا بر اعلام اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران، تنها در اردیبهشت‌ماه سال جاری بیش از ۸۹۰ پرونده گشت مشترک در سطح استان ثبت شده است و با توجه به تشکیل قرارگاه رصد بازار و مقابله با احتکار کالا و گران‌فروشی در دستگاه قضایی، این نظارت‌ها در ماه‌های آینده با گستردگی بیشتری ادامه خواهد یافت.
24/3/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود