معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران:ساعت کاری ادارات مازندران در ماه رمضان شناور شد


معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران از شناور شدن ساعت کاری ادارات این استان در ماه مبارک رمضان خبر داد.
عیسی قاسمی طوسی از شناور شدن ساعت کاری ادارات این استان در ماه مبارک رمضان خبر داد و اعلام کرد: بر اساس ابلاغ جدید، فعالیت دستگاه‌های اجرایی در روزهای عادی این ماه بین ساعت ۸ تا ۹ صبح آغاز و بین ۱۴ تا ۱۵ پایان می‌یابد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی افزود: بر اساس این بخشنامه، در ایام پس از شب‌های قدر نیز با هدف فراهم شدن شرایط مناسب برای بهره‌مندی کارکنان از فضیلت‌های این شب‌ها، زمان شروع به کار ادارات ساعت ۱۰ صبح تعیین شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران تأکید کرد: این تصمیم در راستای ایجاد انعطاف در ساعات کاری و تسهیل شرایط کارکنان در ماه مبارک رمضان اتخاذ شده و تمامی دستگاه‌های اجرایی استان ملزم به اجرای آن هستند.
3/12/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود