







به منظور قدردانی از زحمات خبرنگاران و فعالان عرصه رسانه در حوزه های مختلف؛ اردوی یک روزه تفریحی فرهنگی روز یکشنبه برای اصحاب رسانه در چالوس برگزار شد.
برای دومین سال پیاپی و به همت سپاه و بسیج رسانه شهرستان آمل، این رویداد تفریحی و صمیمی فارغ از قالبهای رسمی نشست های خبری و به صورت یک اردوی فرهنگی و تفریحی در بخش های مختلف از جمله دیدار با مادر شهید زحمتکش، حضور در یادمان شهید گمنام و استفاده از تله کابین برگزار شد.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل در این مراسم گفت: بسیاری از خدماتی که سالهای گذشته در سطح شهرستان اتفاق افتاد مرهون پیگیری و آگاهی بخشی اهالی رسانه است، اقداماتی که مردم در جریان آن قرار گرفتند و متوجه شدند که خادمان آنها در جهت حل مشکلات تلاش میکنند و رسانه ها رابط بین مدیران و مردم بودند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، سرهنگ عابدین داغمه چی خاطرنشان کرد: از خبرنگارانی که حقایق را دنبال و آن را منعکس می کنند تا به جامعه کمک شود و مردم درک درست تری از مسائل داشته باشند تشکر می کنیم.
وی در پایان همچنین با اشاره به فرا رسیدن اربعین حسینی بیان کرد: در آستانه اربعین حسینی باید با کمک رسانه ها نشان داد که ذات جریان هویت ساز اربعین یک جریان تاثیرگذار است که می تواند همه آزادی خواهان را زیر یک پرچم جمع کرده و آنها را برای یک حرکت متعالی منسجم کند.
خبرنگاران شرکتکننده ضمن ابراز رضایت از کیفیت برنامهها، بر اهمیت تداوم چنین برنامههایی برای ارتقای آگاهی فرهنگی و اجتماعی تأکید کردند.
20/5/1404





