سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت که نگاه توسعهای در مدیریت اقتصادی این استان یک ضرورت و اصل غیرقابل انکار است.
رضا گنجی، گشایش قفلهای توسعه را هدف اصلی مدیران اقتصادی مازندران عنوان کرد و افزود: جایگاه سازمان استاندارد در حمایت از صادرکنندگان و سرمایهگذاران با اهمیت است و نظام استاندارد باید در احقاق حقوق مردم نهایت تلاش خود را بخرج دهد.
وی اظهار داشت: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، ظرفیت های بالقوه استان را به نفع مطالبات اقتصادی مردم مازندران متحول کنیم و از فرصت های توسعه ای برای امنیت اقتصادی استان بهره گیری کنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران خاطرنشان کرد: مصوبه منطقه آزاد تجاری امیرآباد یک فرصت برای توسعه مازندران است چرا که توسعه بنادر سه گانه به ویژه بندر فریدونکنار که ظرفیت های آن در طی سالهای اخیر مغفول مانده، در دستور کار است.
گنجی، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های موجود، درصدد هستیم بستر ورود سرمایهگذاران در بندرفریدونکنار را فراهم کنیم و بی شک در راستای تحقق این مهم از تمام امکانات نیز به شکل مطلوب استفاده خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی، با بیان اینکه صادرات مازندران در برخی مواقع از دیگر استانهای کشور انجام میشود و باید نسبت به این موضوع چاره اندیشی شود، افزود: مصوبه منطقه آزاد تجاری امیرآباد منجر به ایجاد مشوق برای فعالیت سرمایهگذاران شده است.
12/10/1403





