محمداسماعیل کاویان، بنیانگذار صنایع غذایی «بدر» در گفتوگو با «اقتصادسبز» تشریح کرد:
سیر تکامل بدر از تولید 2 تا 80 محصول با کیفیت
اقتصادسبز آنلاین: شرکت مهندسی تولید موادغذایی، سهامی خاص (صنایع غذایی بدر) از سال 1349 در تهران با ماشینآلات مبتدی تأسیس شد و بهتدریج با استفاده از ماشینآلات و تأسیسات مدرن و پیشرفته، سیستم بستهبندی مجهز و بهروز و همچنین با بهرهمندی از کارشناسان و پرسنل مجرب و با سابقه و تیم مدیریتی قوی، نه تنها به بالاترین رتبه میان رقبای داخلی خود نائل شد، بلکه توانست در بازار جهانی نقشآفرینی شایستهای داشته باشد.
مشروح این گفت و گو را درلینک زیر بخوانید: