مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری:محموله چوب قاچاق در مازندران توقیف شد


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری از رفع تصرف ۴ هزار مترمربع از اراضی ملی در منطقه بابلکنار و توقیف دو خودروی حامل چوب قاچاق در شهرستان ساری خبر داد.
علی باقری اظهار کرد: در ادامه اجرای برنامه‌های حفاظتی و مقابله با زمین‌خواری، پنج فقره عملیات رفع تصرف بر اساس تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع در جنگل‌های تیرکن و لمارون منطقه بابلکنار شهرستان بابل انجام شد.
وی افزود: در این عملیات، حدود چهار هزار مترمربع از اراضی ملی که به صورت غیرقانونی مورد تصرف قرار گرفته بود، آزادسازی و به وضع سابق اعاده شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری با بیان اینکه این مأموریت با حضور فرمانده یگان حفاظت، سرجنگلبان و نیروهای حفاظتی شهرستان بابل و بندپی شرقی انجام شد، تصریح کرد: بناهای احداثی، فنس‌ها، پایه‌ها و همچنین نهال‌های کاشته شده به صورت غیرمجاز جمع‌آوری و عرصه‌های ملی از تصرف خارج شد.
باقری همچنین از توقیف دو دستگاه خودروی حامل چوب قاچاق در حوزه استحفاظی شهرستان ساری خبر داد و گفت: در ادامه طرح‌های مقابله با قاچاق فرآورده‌های جنگلی، یک دستگاه نیسان و یک دستگاه پژو حامل چوب قاچاق از گونه تاغ که از یکی از استان‌های همجوار وارد حوزه شهرستان شده بودند، در منطقه جمال‌الدین‌کلا شناسایی و توقیف شدند.
وی افزود: این عملیات با مشارکت نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی، مأموران حفاظتی شرکت‌های صنایع چوب و کاغذ و نکاچوب و همکاری عوامل انتظامی پاسگاه تلمادره انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، باقری خاطرنشان کرد: پس از هماهنگی‌های قضایی و اداری، محموله‌های چوب قاچاق در سرجنگلبانی تخلیه و خودروهای حامل نیز برای طی مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شدند.
24/4/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود