مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران:۳۵ هزار کنتور فرسوده آب در مازندران تعویض شد


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از تعویض بیش از ۳۵ هزار کنتور معیوب و فرسوده در استان خبر داد و گفت: پروژه آبرسانی منطقه هفت‌تن قائم‌شهر با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی تنش آبی در حال اجراست.
بهزاد برارزاده با اعلام این خبر اظهار داشت: این طرح شامل احداث مخزن ۲۰۰ مترمکعبی، اجرای ۵۰۰ متر شبکه توزیع و اصلاح انشعابات آب است که پیش‌بینی می‌شود تا هفته دولت امسال به بهره‌برداری برسد و آب آشامیدنی پایدار برای حدود ۲۵۰۰ نفر از ساکنان این منطقه فراهم کند.
وی در ادامه از تعویض ۳۵ هزار و ۸۷۴ دستگاه کنتور آب فرسوده و معیوب در سطح استان طی سال ۱۴۰۴ خبر داد و تصریح کرد: برای این کار بیش از ۱۰۷۶ میلیارد ریال هزینه شده است و شهرستان بابل با تعویض ۵ هزار و ۴۷ کنتور، رتبه نخست را در استان دارد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، مدیرعامل آبفای مازندران همچنین به نصب بیش از ۱۸۰۰ کنتور هوشمند با اعتباری بالغ بر ۳۶۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اشاره کرد و گفت: نوسازی و هوشمندسازی کنتورها نقش مؤثری در کاهش هدررفت آب، افزایش دقت اندازه‌گیری مصرف و مدیریت بهینه منابع آبی دارد و این برنامه به طور مستمر ادامه خواهد یافت.
24/3/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود