مدیرعامل شرکت گاز مازندران:گاز هیچ مشترک حتی در انتهایی‌ترین نقطه مصرف قطع نشد


مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اعلام اینکه گاز هیچ مشترک حتی در انتهایی‌ترین نقطه مصرف قطع نشد، گفت: مازندرانی‌ها با پیوستن به پویش دو درجه کمتر کمک کنند تا شاهد افت گاز در شهرستان‌های آمل، بابل، بابلسر و نور نباشیم.
هژبر جوادی، اظهار کرد: قبل از سرمای سنگین و برف پاییزی مصرف گاز روزانه در استان ۳۱ میلیون مترمکعب بوده است.
وی افزود: طی هفته جاری باوجود برودت و سرمای هوا، مجبور شدیم ۹۰ درصد گاز صنایع، نیروگاه، فولاد، سیمان و شهرک‌های صنعتی را قطع و محدود کنیم تا گاز در شبکه خانگی پایدار بماند.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه باوجود اعمال این موارد مصرف روزانه استان به ۳۶ میلیون مترمکعب رسید، افزود: با اعمال این محدودیت ۴ الی ۵ میلیون مترمکعب گاز ذخیره شد و توانستیم از این سرما عبور کنیم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، جوادی با اعلام اینکه گاز هیچ مشترک حتی در انتهایی‌ترین نقطه مصرف قطع نشد، تصریح کرد: مازندرانی‌ها با پیوستن به پویش دو درجه کمتر کمک کنند تا شاهد افت گاز در شهرستان‌های آمل، بابل، بابلسر و نور نباشیم.
28/9/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود