مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اعلام اینکه گاز هیچ مشترک حتی در انتهاییترین نقطه مصرف قطع نشد، گفت: مازندرانیها با پیوستن به پویش دو درجه کمتر کمک کنند تا شاهد افت گاز در شهرستانهای آمل، بابل، بابلسر و نور نباشیم.
هژبر جوادی، اظهار کرد: قبل از سرمای سنگین و برف پاییزی مصرف گاز روزانه در استان ۳۱ میلیون مترمکعب بوده است.
وی افزود: طی هفته جاری باوجود برودت و سرمای هوا، مجبور شدیم ۹۰ درصد گاز صنایع، نیروگاه، فولاد، سیمان و شهرکهای صنعتی را قطع و محدود کنیم تا گاز در شبکه خانگی پایدار بماند.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه باوجود اعمال این موارد مصرف روزانه استان به ۳۶ میلیون مترمکعب رسید، افزود: با اعمال این محدودیت ۴ الی ۵ میلیون مترمکعب گاز ذخیره شد و توانستیم از این سرما عبور کنیم.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از فارس، جوادی با اعلام اینکه گاز هیچ مشترک حتی در انتهاییترین نقطه مصرف قطع نشد، تصریح کرد: مازندرانیها با پیوستن به پویش دو درجه کمتر کمک کنند تا شاهد افت گاز در شهرستانهای آمل، بابل، بابلسر و نور نباشیم.
28/9/1403





