مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران:47 درصد سد‌های مازندران پر آب شد


مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران میزان پرشدگی سدها را به 47 درصد افزایش منابع آبی اعلام کرد و اظهار داشت: ذخیره آب سد‌های مازندران به 207 میلیون مترمکعب رسیده و میزان پرشدگی این سد‌ها به 47 درصد رسیده است.
فرهاد خلردی با اعلام این آمار نسبت به کاهش چشمگیر بارندگی در استان گفت: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون مجموع بارندگی استان به 233 میلی‌متر رسید. این میزان نسبت به دوره درازمدت 23 درصد کاهش نشان می‌دهد.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال تا 17 بهمن تنها 69.5 میلی‌متر بارندگی ثبت شد که نسبت به دوره درازمدت کاهشی 68 درصدی دارد.
مدیر بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان ساخت: طغیان و سیلابی شدن هفت رودخانه اصلی استان شامل نکارود، بابل‌رود، تجن، تالار، سیاه‌رود، چهاردانگه و زارم‌رود طی این مدت گزارش شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از تسنیم، خلردی گفت: اثرات مثبت بارش‌های اخیر بر ذخایر سدها را داشتیم که بر اثر این بارندگی‌ها سه میلیون مترمکعب به حجم ذخیره سد شهیدرجایی و 7.3 میلیون مترمکعب به ذخیره سد البرز افزوده شده است.
20/11/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود