سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران:راههای مازندران برفی و لغزنده است


سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران همراه داشتن زنجیرچرخ در هراز، سوادکوه و کیاسر را الزامی دانست و وضعیت این محورها را برفی ذکر کرد.
علی صادقی اظهار داشت: در حال حاضر محورهای کوهستانی استان مازندران از جمله هراز، سوادکوه و کیاسر و کندوان به صورت دوطرفه شاهد بارش برف و مه‌گرفتگی هستند.
وی افزود: در ارتفاعات محور هراز به‌ویژه محدوده چالوس‌تپه و همچنین ارتفاعات محور سوادکوه، کاهش دید افقی گزارش شده و شرایط جوی حاکم، تردد را با احتیاط همراه کرده است.
سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران با تأکید بر الزامی بودن همراه داشتن زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی تصریح کرد: رانندگان قبل از ورود به محورهای کوهستانی حتماً از سالم بودن خودرو، سیستم گرمایشی و تجهیزات ایمنی اطمینان حاصل کنند.
صادقی ادامه داد: در حال حاضر تردد در محور چالوس به صورت عادی و روان در جریان است، اما با توجه به احتمال تغییر شرایط جوی، رانندگان باید هشدارهای پلیس راه و راهداران را جدی بگیرند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی در پایان خاطرنشان کرد: هم‌استانی‌ها و مسافران می‌توانند پیش از سفر با تماس با سامانه ۱۴۱ از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند و از سفرهای غیرضروری به مناطق کوهستانی خودداری کنند.
30/10/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود