سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران:سخت‌گیری‌ها در صدور مجوز تولید در مازندران همچنان چالش‌ساز است


سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به پیچیدگی فرآیند اخذ مجوز برای تولیدکنندگان گفت: حتی افرادی که زمین و امکانات در اختیار دارند، باید مراحل طولانی را پشت سر بگذارند.
اسدالله تیموری افزود: بزرگترین دغدغه تولیدکنندگان در استان، فرآیند سخت‌گیرانه و طولانی اخذ مجوز است. وی افزود حتی تولیدکنندگانی که نیاز مالی ندارند و خود زمین و امکانات در اختیار دارند، باید از همان ابتدا بین ۱۳ تا ۱۸ استعلام مختلف را دریافت کنند.
وی تأکید کرد: وظیفه سازمان حمایت از تولید و صنایع است تا بتوان سفره مردم و تولید ملی را تقویت کرد، اما این امر بدون توجه به زمین و مدیریت کاربری آن امکان‌پذیر نیست.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: بسیاری از درخواست‌ها مربوط به زمین‌های با کیفیت یک و دو است که بهترین زمین‌های کشور محسوب می‌شوند و استفاده آنها برای تولید غیر کشاورزی، به ویژه کالاهای اساسی، منطقی نیست.
تیموری بیان کرد: در صورتی که درخواست‌ها مربوط به زمین‌های کشاورزی نامرغوب باشد، هیچ مانعی برای تغییر کاربری آنها برای صنایع یا فعالیت‌های تجاری وجود ندارد، همچنین فضای لازم برای جذب و حمایت از فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی فراهم شده است تا فعالان بتوانند در استان فعالیت کنند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی در پایان گفت: هدف سازمان ساماندهی و تسهیل فرآیندهای تولید و سرمایه‌گذاری در مازندران است تا مسیر فعالیت اقتصادی در استان هموار شود.
8/9/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود