رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل:علوم پزشکی بابل عضو اتحادیه دانشگاه‌های حاشیه دریای کاسپین شد


رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: این دانشگاه در راستای افزایش تعامل علمی در عرصه های بین المللی و سلامت منطقه ای عضو اتحادیه دانشگاه های حاشیه دریای کاسپین شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، دکتر حسین قربانی اظهار کرد: در بیست و هشتمین اجلاس عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی حاشیه دریای کاسپین عضویت دانشگاه علوم پزشکی بابل در این اتحادیه مورد تصویب و تأیید قرار گرفت.
وی گفت: پیوستن دانشگاه علوم پزشکی بابل به اتحادیه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی حاشیه دریای کاسپین، گامی مهم در جهت توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی منطقه‌ای و بین‌المللی است و فرصت‌های جدیدی برای تبادل علمی، آموزشی و تحقیقاتی میان اعضا فراهم می‌کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به ظرفیت‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی بابل به‌ عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو در شمال کشور، در سال‌های اخیر تلاش کرد با گسترش ارتباطات علمی در سطح بین‌الملل، مسیر همکاری‌های مشترک در حوزه‌های مختلف به‌ویژه سلامت، آموزش پزشکی و پژوهش‌های کاربردی را هموار سازد وعضویت در این اتحادیه می‌تواند زمینه‌ساز پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، تبادل استاد و دانشجو و حضور مؤثرتر در عرصه‌های علمی جهانی باشد.
قربانی ادامه داد: فعالیت های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی بابل در حال افزایش است و از سوی دیگر در حال جذب دانشجویان بین‌المللی هستیم که این روند از مسیر کشورهای همسایه و عربی در حال توسعه است.
وی با بیان این مطلب که این مهم نشان از اعتماد و علاقه روزافزون دانشجویان منطقه به ظرفیت‌های علمی، آموزشی و بالینی دانشگاه علوم پزشکی بابل محسوب می شود، ادامه داد: مجلات علمی‌ پژوهشی دانشگاه نیز در حال کسب و ارتقای نمایه‌های بین‌المللی هستند که این امر گواهی بر کیفیت علمی مقالات و تلاش اعضای هیئت علمی دانشگاه در تولید علم و نوآوری‌های پژوهشی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: با توجه به جایگاه جغرافیایی استان مازندران و ارتباط آن با کشورهای حاشیه دریای خزر، این عضویت فرصتی ارزشمند است تا دانشگاه علوم پزشکی بابل بتواند نقش مؤثرتری در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای ایفا کند و تجربیات خود را در حوزه بهداشت و درمان با سایر دانشگاه‌های عضو به اشتراک بگذارد.
12/6/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود