سرپرست مرکز جهاد بالا لاریجان :۳۵۰ هکتار از زمین های بالا لاریجان به کشت سیب زمینی اختصاص یافت


سرپرست مرکز جهاد بالا لاریجان از برداشت سیب زمینی با پیش بینی برداشت حدود ۷۰۰ تن خبر داد و گفت : سطح زیر کشت در بالا لاریجان ۳۵۰ هکتار است که امکان افزایش سطح کشت سیب زمینی در این منطقه وجود دارد .
صادق نیا با اشاره به بازدید تیم تخصصی مرکز تحقیقات کشاورزی استان از مزارع سیب زمینی روستای زیارو لاسم، افزود: هدف اصلی این بازدید، اندازه گیری میزان نیترات در محصول سیب زمینی و ارزیابی کیفیت تولید در این مناطق و جمع آوری نمونه های متعددی از خاک و محصول سیب زمینی بود تا میزان نیترات موجود در آنها در آزمایشگاه های تخصصی مورد سنجش و تجزیه و تحلیل قرار گیرد. این اقدام در راستای نظارت بر سلامت محصولات و ارائه راه کارهای بهینه برای کاهش نیترات و بهبود کیفیت سیب زمینی تولیدی منطقه انجام شده است .
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی ادامه داد؛ این بازدید میدانی بخشی از پروژه ملی پایش کیفیت محصولات استراتژیک کشاورزی مازندران است و روستاهای زیار و لاسم از جمله قطب های تولید سیب زمینی در منطقه هستند و پایش علمی این محصول می تواند در توسعه پایدار کشاورزی و حفظ محیط زیست موثر باشد.
15/7/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود