مدیر عامل شرکت آلا واترز ایرانیان با بیان این خبر گفت: این شرکت از آینده ای روشن در حوزه اشتغال زایی پایدار برای جوانان منطقه برخوردار است .
مهندس علی صفایی نائینی با اشاره به اینکه این کارخانه محصولات خود را با بِرندِ آلا واترز ایرانیان به بازار ارائه کرده است؛ افزود: این کارخانه در کنار چشمه قلعه دختر پلور و شیخ علی خان زیار در دامنه کوه دماوند قرار دارد و از سال ۱۳۸۰ بعد از اخذ مجوز لازم و آزمایش های تخصصی در مورد کیفیت آب، تولید آب معدنی خود را آغاز کرده است .
وی افزود: در شرایط فعلی ۶۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۵۰ نفر بصورت غیر مستقیم در این شرکت فعالیت می کنند .
مدیر عامل شرکت آب معدنی آلا واترز ایرانیان در ادامه گفت ؛ محصولات آب معدنی در بطری های ۱/۵ و ۵۰۰ سی سی بدست مصرف کننده می رسد که علاوه بر بازار های داخلی در سرتاسر کشور صادر می شود .
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، صفایی نائینی با بیان اینکه ، در زمان راه اندازی شرکت تا کنون هیچ تسهیلات مالی برای راه اندازی دریافت نکرده ، تصریح کرد ؛ اگر حمایت ها از سوی مسولین صورت بگیرد افزایش تولید بیشتر و همچنین به کار گیری نیروی بیشتر در دستور کار قرار می گیرد .
13/7/1404





