مدیرکل دامپزشکی مازندران:صادرات خاویار مازندران ۴۰ درصد افزایش یافت


مدیرکل دامپزشکی مازندران از افزایش ۴۰ درصدی صادرات خاویار در استان خبر داد و آن را یکی از دستاوردهای چشمگیر استان در سال گذشته عنوان کرد.
حمزه آقاپور اظهار داشت: مازندران با توجه به شرایط ویژه و ظرفیت‌های بالای خود در تولید خاویار، در سال‌های اخیر گام‌های مؤثری در بهبود فرآیندهای تولید و صادرات این محصول برداشته است.
وی در خصوص این موفقیت افزود: با بهبود فرآیندهای گمرکی و کاهش زمان ترخیص کالاها از بنادر، صادرات خاویار مازندران به کشورهای مختلف ۴۰ درصد رشد کرده است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران همچنین بر اهمیت نظارت‌های بهداشتی و شرعی تأکید کرده و گفت: تمام مراحل تولید و صادرات خاویار با رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی و نظارت‌های شرعی انجام شده است که این امر باعث تقویت موقعیت خاویار مازندران در بازارهای جهانی شده است.
آقاپور از رشد صادرات دیگر محصولات دامی نظیر محصولات لبنی نیز خبر داد و افزود: در کنار خاویار، صادرات محصولات لبنی نیز شاهد رشد ۱۱۹ درصدی بوده است که این امر به ارزآوری قابل توجه برای استان کمک کرده است.
وی با اشاره به تاثیرات این دستاوردها بر اقتصاد استان، گفت: رشد صادرات خاویار نه تنها باعث افزایش ارزآوری و پایداری اقتصادی استان شده بلکه منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای اهالی مناطق تولید خاویار نیز گردیده است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران همچنین با اشاره به اهمیت ارتقای سلامت دام‌ها به عنوان یکی دیگر از اولویت‌های اداره کل دامپزشکی، گفت: با پوشش بیش از ۹۰ درصدی واکسیناسیون دام‌ها در استان، شاهد کاهش ۴۰ درصدی بیماری‌های دامی و ۹۴ درصدی تلفات آبزیان بوده‌ایم. این اقدامات به‌طور مستقیم به بهبود کیفیت محصولات دامی و کاهش خطرات بیماری‌های مشترک انسان و دام منجر شده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، آقاپور در پایان، از تمامی فعالان صنعت خاویار و دامپزشکان استان خواست تا با همکاری و رعایت استانداردهای بهداشتی، به استمرار این موفقیت‌ها و توسعه صنعت دامی در استان کمک کنند. همچنین از مردم و دامداران خواست که در صورت مشاهده بیماری‌ها، از طریق سامانه ۱۵۱۲ یا مراجعه به ادارات دامپزشکی گزارش دهند تا در روند نظارت‌ها و حفظ سلامت عمومی مشارکت کنند.
13/7/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود