نماینده ولی فقیه در مازندران:تفویض اختیارات به استانداران باید از سوی وزرا نیز پذیرفته شود


نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تفویض اختیار استانداران تنها زمانی مؤثر است که وزرا نیز آن را بپذیرند.
آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در دیدار با علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، ضمن تبریک هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، به اقدامات دولت سیزدهم و دغدغه‌مندی استاندار مازندران اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور در سطح کشور اهل دغدغه و پیگیری است.
وی با اشاره به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با هیئت دولت اظهار داشت: مقام معظم رهبری ضمن تقدیر از زحمات دولت، بر استمرار تلاش و پیگیری امور تأکید کردند و افزودند که حالت «نه جنگ نه صلح» نباید در مدیریت کشور وجود داشته باشد و کارها باید با جدیت، پیگیری و استمرار دنبال شود.
نماینده ولی فقیه در مازندران ضمن انتقاد از پرداختن به اولویت‌های دوم و سوم به جای اولویت‌های اصلی گفت: گاهی اوقات اولویت‌هایی جلوی ما گذاشته می‌شود که بر اساس تصمیم‌های نادرست است و تمام انرژی ما صرف آن‌ها می‌شود، در حالی که اولویت اول چیز دیگری است و این تصمیم‌گیری‌ها که به درد امروز جامعه نمی‌خورد، باعث ایجاد دوقطبی و جنگ لفظی می‌شود و زحمات دولت را زیر سوال می‌برد.
آیت‌الله محمدی لائینی در ادامه از تفویض اختیارات رئیس جمهور به استانداران استقبال و تأکید کرد: تفویض اختیار از سوی رئیس جمهور باید به معنای تفویض اختیار از سوی وزرا نیز باشد وگرنه بی‌فایده است. استانداران با استفاده از این اختیارات می‌توانند تصمیمات سریع و مؤثر برای مسائل استان اتخاذ کنند.
وی به دو معضل اصلی استان، یعنی مسائل مربوط به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: استاندار مازندران در جریان این مسائل است و اکنون با تفویض اختیارات، انتظار می‌رود همه وزارتخانه‌ها، به ویژه وزارت نیرو، همکاری کنند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، نماینده ولی فقیه در مازندران در پایان از زحمات استاندار در پیگیری پروژه‌های نیمه‌تمام تشکر کرد و خواستار ادامه این روند شد تا مسائل استان با سرعت و کارآمدی بیشتری حل شود.
19/6/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود