استاندار مازندران:برای حل مشکلات کارگران با تمام قوا در کنارشان هستم


استاندار مازندران ضمن قدردانی از جامعه کارگری، تاکید کرد: بالندگی و رشد اقتصادی استان تنها با یک رویکرد علمی و سنجش دقیق شاخص‌ها محقق خواهد شد و رشد اقتصادی بدون مدیریت علمی امکان‌پذیر نیست.
مهدی یونسی رستمی، بیان کرد: بیش از 1000 پروژه را در استان به سرانجام رساندیم که برای افتتاح هیچ کدام خودم نرفتم، چون اعتقاد دارم برای مردم باید بیش از این مقدار کار کنیم و در همین راستا پانصد پروژه جدید را برای تقویت زیرساخت های استان به سرانجام می رسانیم.
وی با بیان اینکه سیاست ما این است که پروژه ای را کلنگ نمی‌زنیم مگر اینکه به انتها برسانیم، گفت: پیش از آغاز یک پروژه جدید اعتبار آن را تعریف و تامین آن را مشخص می کنیم تا کار را به موقع به پایان برسانیم.
استاندار مازندران ضمن استقبال از نشست با تشکل ها،جامعه کارگری و بازنشستگان برای شنیدن صدای این قشر و پیگیری و حل مشکلات آن ها گفت:خودم را صدای کارگران و نماینده آن ها می دانم.
یونسی رستمی از تکمیل نیمی از پروژه‌های نیمه‌تمام استان خبر داد و افزود: ۵۰۰ پروژه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
وی همچنین به وضعیت درمان،به‌ویژه در بخش تامین اجتماعی استان اشاره کرد و گفت: حوزه ی درمان بسیار اساسی و مهم است و باید با تقویت این بخش دغدغه بازنشستگان و کارگران را در این زمینه رفع کنیم.
استاندار مازندران به مشکلات «پسماند» استان اشاره کرد و اعلام کرد: این مسئله با ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی پیگیری و حل خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، یونسی رستمی با تاکید بر منابع مالی استان، خاطرنشان کرد: پروژه‌ها باید به‌گونه‌ای تعریف شود که قابلیت تکمیل داشته باشد تا از آسیب به اقتصاد استان جلوگیری شود.
6/6/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود