معاون استاندار مازندران:نباید چیزی را از مردم پنهان کرد


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران از افتتاح بیش از ۴۹ هزار میلیارد تومان پروژه در هفته دولت امسال در استان خبر داد و با اشاره به چالش‌های این خطه همچون پسماند، انرژی و عدالت آموزشی، بر لزوم همدلی ملی و شفاف‌گویی با مردم و رفع مشکلات تأکید کرد.
سید امیر حسینی‌جو گفت: در هفته دولت امسال، بیش از ۴۹ هزار میلیارد تومان پروژه در استان افتتاح شد که تنها بخشی از عملکرد دستگاه‌ها در طول سال است. با این حال، چالش‌های جدی‌ای همچون مدیریت پسماند همچنان در دستور کار ما قرار دارد. به یاری خدا و با تلاش‌های صورت‌گرفته، امسال ۷۰ درصد مشکل پسماند شهرستان‌های استان را حل خواهیم کرد و هدف ما این است که تا سال آینده این میزان به ۱۰۰ درصد برسد. تحقق این هدف، نیازمند همراهی بخش خصوصی و مشارکت مردم است.
وی به ناترازی‌های انرژی در کشور و به دنبال آن مازندران اشاره کرد و گفت: با همراهی استاندار، فرمانده محترم سپاه و سایر دستگاه‌های اجرایی، تلاش داریم شرایطی فراهم کنیم که این وضعیت تعدیل شود و شرمنده مردم نباشیم. اکنون این موضوع یکی از اولویت‌های مهم استان است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران افزود: مردم در همه مراحل انقلاب، در سخت‌ترین روزها، همراه نظام بودند و امروز نیز هستند. استاندار محترم، دکتر یونسی، بر این اصل تأکید دارند که نباید چیزی را از مردم پنهان کرد؛ اگر مشکلی هست، باید گفته شود و برای رفع آن تلاش شود.
6/6/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود