معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران:ایمنی سواحل اولویت نخست دستگاه‌های اجرایی در مازندران است


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با تأکید بر ضرورت ایمن‌سازی سواحل گفت: تاکنون ۴۵۵ نفر با کمک ناجیان غریق و نیروهای امدادی از غرق شدن در دریا نجات پیدا کردند.
سید امیر حسینی‌جو در جلسه ستاد ساماندهی سواحل شهرستان رامسر اظهار داشت: در سواحل مازندران بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ ناجی و نیروهای هلال‌احمر مستقر شده‌اند و در کنار فعالیت‌های فرهنگی، اقدامات عملی و میدانی باید تقویت شود. وی تأکید کرد: به دلیل شرایط خاص دریای مازندران، شنا در مناطق ممنوعه و ساعات شب به هیچ عنوان مجاز نیست.
وی رامسر را قطب گردشگری کشور دانست و تصریح کرد: صاحبان پلاژها و مراکز خصوصی موظف به استقرار ناجی و نیروهای انتظامی هستند و نمی‌توانند نسبت به جان مردم بی‌تفاوت باشند. او افزود: امنیت مهم‌ترین مؤلفه گردشگری است و همه دستگاه‌ها برای اجرای برنامه‌های خود باید پیوست گردشگری داشته باشند.
معاون سیاسی استاندار مازندران با بیان اینکه هم‌افزایی محلی نقش کلیدی در ایمنی سواحل دارد، گفت: بخشداران، دهیاران، شوراها، هیئت‌های ورزشی و حتی نیروهای مردمی باید به‌عنوان پشتیبان در کنار ناجیان حضور یابند و تحقق این هدف تنها با بودجه میسر نیست، بلکه باید از ظرفیت‌های مردمی نیز استفاده شود.
حسینی‌جو با قدردانی از تلاش نیروهای مستقر یادآور شد: از ابتدای طرح در تابستان امسال تاکنون ۴۵۵ نفر توسط ناجیان در سواحل مازندران از مرگ حتمی نجات یافته‌اند که این آمار اهمیت فعالیت آنان را نشان می‌دهد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، وی در پایان با اشاره به برگزاری رویدادهای پیش‌رو تأکید کرد: به‌زودی ۶ هزار کشتی‌گیر به همراه خانواده‌هایشان وارد رامسر می‌شوند و این فرصت بزرگی برای نمایش توانمندی‌های گردشگری شهرستان است. همه دستگاه‌ها باید با بسیج امکانات و حضور میدانی، شرایط برگزاری ایمن این رویداد ملی را فراهم کنند.
1/6/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود