معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران با اعلام این خبر گفت: سال جاری بیش از ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای خدمات درمانی مددجویان تحت پوشش هزینه شده است و ۹ هزار و ۸۷۵ نفر مددجو در سه ماه سالجاری خدمات درمانی این نهاد بهرهمند شدند.
فاطمه اسدی اظهار داشت: خدمات درمانی شامل پرداخت فرانشیز مددجویان، تأمین تجهیزات بیماران صعب العلاج، خاص و زمینگیر است.
وی افزود: برای ارائه خدمات درمانی به مددجویان تحت حمایت دراین سه ماه بالغ بر ۵ میلیاردو ۷۴۲ میلیون تومان هزینه شده است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران تصریح کرد: شش هزار و ۱۷۱ نفراز بیماران خاص و صعب العلاج تحت حمایت کمیته امداد مازندران قرار دارد و به آنان خدمات دارویی، پاراکلینیک، بیمارستانی، توانبخشی و بهداشتی در طول سال ارائه میشود.
اسدی به پرداخت بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۵۷۰ نفر از زنان سرپرست خانوار و مجریان طرحهای اشتغال اشاره کرد و گفت: برای هزار و ۴۲۹ مددجو بیمه شده روستایی و عشایری حق بیمه پرداخت شده است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران اسدی گفت: در سه ماهه سال جاری نیز بالغ بر ۱۰ میلیاردو ۵۱ میلیون تومان برای بیمه تأمین اجتماعی زنان سرپرست خانوار و مجریان طرحهای اشتغال و مبلغ ۸ میلیارد و۳۳۴ میلیون تومان برای بیمه روستایی و عشایری مددجویان پرداخت شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، اسدی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۵۷ مددجو از طریق بیمه تأمین اجتماعی بازنشسته شده و از چرخه حمایتی امداد خارج شدند گفت: در سال گذشته ۳۱ میلیارد و ۲۴۴ میلیون تومان برای بیمه تأمین اجتماعی زنان سرپرست خانوار و مجریان طرحهای اشتغال و بیمه روستایی و عشایری مددجویان پرداخت شد.
10/4/1404





