رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران:اولین رویداد ملی اختلالات یادگیری در مازندران برگزار می شود


رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران گفت: مازندران میزبان نخستین رویداد ملی در حوزه اختلالات یادگیری و آموزش ابتدایی کشور می شود.
سید سروش ساداتی جمالی اظهار داشت: نخستین جشنواره تولیدات نرم‌افزاری و دست‌ساخته‌های ارزیابی و مداخله در حوزه اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز، همزمان با گردهمایی ملی رؤسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی، معاونین آموزش ابتدایی و مسئولان حوزه تکنولوژی آموزشی کشور، از تاریخ ۲۲ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مجتمع فرهنگی ورزشی شهید بهشتی بهزیستی مازندران (جاده خزرآباد) برگزار می‌شود.
وی افزود: این جشنواره و گردهمایی ملی، فرصتی ارزشمند برای معرفی و به‌اشتراک‌گذاری نوآوری‌های ملی در حوزه شناسایی، ارزیابی و مداخله آموزشی برای دانش‌آموزان دارای اختلالات یادگیری است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی مازندران ادامه داد: از سوی دیگر، این رویداد با گرد هم آوردن کارشناسان، مدیران و صاحب‌نظران حوزه آموزش ویژه و ابتدایی، بستری برای تعامل علمی، ارتقای دانش حرفه‌ای و هم‌افزایی ملی در راستای عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی به آموزش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم می‌آورد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از مهر، جمالی افزود: استان مازندران، با میزبانی این برنامه، نقش مؤثری در تقویت جریان‌های نوآور آموزشی ایفا می‌کند و گامی بلند در مسیر توسعه پایدار نظام تعلیم و تربیت فراگیر برمی‌دارد.
17/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود