فرمانده انتظامی نور از دستگیری متهم به کلاهبرداری که از طریق صدور چک جعلی، مبادرت به خرید و فروش ۱۶۰ راس گاو کرده بود، خبر داد.
سرهنگ احمد امینی گفت: در پی صدور حکم جلب فردی به اتهام کلاهبرداری و صدور چک بلامحل، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی افزود: با تلاش شبانه روزی ماموران پلیس آگاهی، فرد کلاهبردار شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.
فرمانده انتظامی نور با بیان اینکه متهم خرید و فروش احشام را با چک جعلی از چندین شهر و روستا انجام میداد، افزود: متهم در بازجوییهای فنی پلیس به بیش از ۱۰ فقره کلاهبرداری به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال از طریق صدور چک جعلی اعتراف کرد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرهنگ امینی با اشاره به اینکه ۱۶۰ راس احشام مکشوفه به مالباختگان تحویل شد، خاطر نشان کرد: کلاهبردار دستگیر شده به مرجع قضائی معرفی و پس از تکمیل تحقیقات روانه زندان شد.
20/11/1403





