معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران:نقش اساسی فرماندار، تعهد به مطالبه‌گری و پاسخگویی به مردم است


معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان این که انتصاب زنان به پست های مدیریتی در نظام جمهوری اسلامی یک افتخار بزرگ است، گفت: نقش اساسی فرماندار، تعهد به مطالبه‌گری و پاسخگویی به مردم است. ‎
قاسم عزیززاده گرجی، با تاکید بر اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی پذیرش مدیریت، تعهد به انقلاب است، افزود: دولت‌ها تغییر می‌کنند اما اگر مدیری در مسیر جریان انقلاب حرکت کند و به منافع مردم بیندیشد ماندگار خواهد شد.
وی با بیان اینکه فلسفه وجودی حکومت دینی خدمت به مردم است، ابراز داشت: انجام امور حکومتی و فرجام سعادتمندانه مردم در تدابیر و تصمیمات مسئولان می‌باشد، همه اقدامات و تصمیمات باید حتماً یک پیوست دائمی اخلاق داشته باشد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، تاکید کرد: خدمت مدیریت را قدر بدانید و اهتمام به حقوق مردم داشته باشید و برای رفع نیازها با تدابیر جمعی گام بردارید.
عزیززاده گرجی در ادامه با تاکید بر اینکه مدیر باید اشراف میدانی داشته باشد، خاطرنشان کرد: شناخت از موقعیت و ظرفیت منطقه در توفیق در فعالیت شهرستانی بسیار موثر است، مدیر اگر توانمند باشد، اما میدان را نشناسد و نتواند حمایت و پشتیبانی مردم و افراد شایسته شهرستان را داشته باشد، موفق نخواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، وی در پایان با تاکید بر اینکه شعار دولت، توصیه انقلاب و اساس آموزه‌های دینی ما در تعهد به مردم است، گفت: نقش اساسی فرماندار تعهد به مطالبه‌گری و پاسخگویی مردم است، فرماندار برای مردم است، باید بین مسئولان و امور دستگاه‌های اجرایی به منفعت مردم بیندیشد و آن را در اولویت قرار دهد.
5/10/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود