مدیر جهاد کشاورزی آمل از قلع و قمع چهار فقره تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
مهرداد فولاد گفت: بدنبال صدور دستور قضایی رئیس دادگاه بخش لاریجان، اکیپ اجرای احکام قضایی شامل واحد حقوقی، گشت 131 مدیریت، رئیس و کارشناس مرکز گزنک و عوامل کلانتری 15 پلور ضمن حضور در روستای پلور اقدام به قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب این روستا کردند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی افزود: با دستور قضایی رئیس دادگاه بخش لاریجان چهار مورد دیوارکشی و تفکیک در قالب تبصره 2 ماده 10 قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها قلع و قمع شد و هزار و 500 مترمربع زمین به گردش کار کشاورزی بازگشت.
مدیر جهاد کشاورزی آمل با تاکید به اینکه جهاد کشاورزی با تمام قدرت و توان در راه حفظ بستر تولید کشاورزی ایستاده پس به افرادی که قصد احداث بنا یا هرگونه تغییر کاربری دارند توصیه کرد بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به ساخت و ساز نکنند.
12/9/1403





