رئیس گروه درآمد، مشترکین و سرمایه‌گذاری شرکت آب منطقه‌ای مازندران:استقبال از زیرساخت‌های گردشگری آبی در مازندران؛ سه میلیون بازدید در هفت ماه


رئیس گروه درآمد، مشترکین و سرمایه‌گذاری شرکت آب منطقه‌ای مازندران، گفت: در حال حاضر ۱۶ طرح گردشگری فعال در تاسیسات آبی تحت مدیریت شرکت آب منطقه‌ای مازندران فعال است که همگی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تحت نظارت‌ کامل این دستگاه به مناطق نمونه، شاخص و پرمخاطب گردشگری مازندران تبدیل شده‌اند.
فاطمه محبوبی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های انجام شده بخش خصوصی و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در برخی تاسیسات آبی زیرمجموعه این دستگاه اجرایی تاکید می‌کند که طرح‌های گردشگری برپا شده در تاسیسات آبی این استان که به مناطق پرمخاطب گردشگری مازندران تبدیل شده‌اند.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی ثبت آمار حدود سه میلیون بازدید از مجموعه‌های گردشگری آبی مازندران را بیانگر استقبال جامعه از این زیرساخت‌های گردشگری بیان می‌کند و می‌گوید: مجموعه‌های گردشگری آبی موجود در مناطق مختلف این استان که با نظارت شرکت آب منطقه‌ای مازندران و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد شده‌اند، از بهترین جاذبه‌های گردشگری استان هستند که در طول سال مورد استقبال اقشار مختلف مردم قرار می‌گیرد.

1403/08/12

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود